Katten, det djur som var heligt för de gamla egyptierna, har nästan blivit heligt för oss i norden också. Fler och fler människor inser vilket sällskap en katt ger. För vem kan motstå det djupa spinnandet, de vackra mörka ögonen eller den mjuka goa pälsen?

 

reflex

NYHET C Me

Reflex på flaska

Nu har vi C Me i vårt sortiment. C Me är en spray som lätt kan appliceras på din hund eller katt. Sprayen är helt osynlig under dagtid, helt giftfri och missfärgar inte pälsen.

För mer info klicka här

 

 

 

FÅR DIN KATT RÄTT FÖDA?

En katt är ett rovdjur, en första klassens jägare som använder sig av sina välutvecklade sinnen. Och för att katten ska kunna fortsätta använda sina sinnen på topp är det viktigt att katten daglige får en balanserad kost som är köttbaserad. Många kattägare vet inte att det billiga torrfoder dom köper i daglivaruhandlen är spannmålbaserad. Eller att när man köper hem burkmat, att man bär hem ca 80-90% vatten.

Kom in till oss idag så berättar vi mera hur ni enkelt kan tjäna mera på att köpa ett högpremiumfoder, både i pengar och i kattens hälsa.

 

 

 

 

KATTSAND SOM KLUMPAR

Känns detta igen? "Du bär hem flera kilo kattsand från matvarubutiken och fyller lådan. Nästa gång du har varit ute och kommer in känner du en stark lukt av katturin. Du går fram till lådan och ser att katten har gjort sitt behov och att sanden inte har klumpat sig och satt sig i lådan så att du måste slänga ut all sand?"

Varför inte komma in till oss och titta på vårt sortiment på kattsand av toppkvalité? Vi vet hur viktigt det är att ha kattsand som är högabsoberande, luktneutraliserande och klumpar sig snabbt. Med en kattsand som uppfyller dom tre kraven behöver du inte kasta ut all sand, utan endast de klumpar som bildas. Och för dom som inte vill bära hem stora säckar på 20kg har vi kompaktsand där 10kg motsvarar en stor 20kg säck. Och med ett premiumfoder, kan du få det näst intill totalt luktfritt i lådan. Många av kompaktsanden erbjuder även bonuskort där 11 säcken är gratis.

 

 

SYNS NI I MÖRKRET?

Nu kommer hösten och vintern med stormsteg och med den mörkret. Utrusta din katt med reflexhalsband så att den syns i mörkret.

Tänk på att reflexhalsband är en billig "extraförsäkring" som kan förhindra att din katt förolyckas.

 

 

 

FRIHET ÄR EN KATTLUCKA

Vill du ge din katt frihet att utforska världen? Är du borta mycket och inte hinner släppa ut katten?

Skaffa en kattlucka till din katt och vips har du vidgat kattens värld.

 

 

 

KATTLÅDOR

Vi har en mängd modeller av kattlådor att välja på i alla olika färger.

Vare sig du föredrar en täkt kattlåda som absorberar doft eller en öppen låda med ram så finner du det här.

 

 

 

PORLANDE VATTEN

Skäm bort din katt med porlande vatten. Vattenfontänen fungerar så att vattnet cirkulerar genom ett litet kolfilter och på så sätt håller vattnet rent samtidig som det gör att vattnet inte smakar illa efter ett tag. Perfekt för dig som jobbar långa dagar och inte har möjlighet att byta vattnet med jämna mellanrum

 

 

 

 

 

AKTIVERA DIN KATT

Fler och fler människor har innekatter. Dessa katter får inte samma stimulans som utekatter. Därför är det viktigt att aktivera katten med leksaker och klösmöbler. Vi har flera olika klösmöbler att välja på. Dessa klösmöbler ger katten en egen plats där den fritt kan få utlopp av sina djupt rotade instinkter. Och ni slipper klösmärken på era möbler

 

 

 

 

HAR DIN HUND ELLER KATT DÅLIG ANDEDRÄKT?

Dålig andedräkt beror många gånger på att din hund eller katt lider av tandsten. Dålig munhygien kan bidraga till uppkomst av tandsten som i sin tur bildar illaluktande andedräkt.

PlaqueOff är ett preparat som löser upp och förhindrar plack att få fäste på tanden. En daglig dos av PlaqueOff hjälper din hund att hålla tänderna friska. För mer information, klicka på bilden

 

 

 

 

TRÖTT PÅ ATT STÄNDIGT SPRINGA UT FÖR ATT SLÄNGA KATTSANDEN?

Då är Litter Locker 2 den perfekta uppfinningen för dig. Litter Locker är en behållare som inte släpper ut någon lukt från kattsanden. Töm lådan, häll i sanden i behållaren, dra i spaken och vips, sanden åker ner i behållaren och du kan kan göra något roligare. När påsen är full är det bara att knyta ihop den och gå och slänga den tillsammans med de andra soporna.

För utförligare beskrivning, klicka på bilden

 

SSSCAT

Ssscat är en automatisk sprayprodukt framtagen för att skydda områden från busiga och olydiga katter. När katten närmar sig Ssscat sprayas det en dusch som katten uppfattar som obehagligt. Exempel på användningsområden är t.ex. på bordet, fönsterbrädan, favoritfåtöljen, framför julgranen eller på tröskeln in till ett finrum...

Utmärkt hjälpmedel för att bryta ett oönskat beteende.

 

 

 

 

PET HAIR MAGNET

Hur många gånger har du inte svurit över päls som sitter fast i mattor eller i soffan och inte fått väck det med dammsugaren?

Gör som många andra, upptäck hårborttagaren PET HAIR MAGNET. Med sin speciella utformning och unika list fångar den upp hår som inte dammsugaren lyckas få bort.

 

MAGIC PET HAIR REMOVER

Magic Pet Hair remover är en mjuk svamp som enkelt avlägsnar hår och damm från kläder, textiler, möbler och hårda ytor. Kan med fördel även användas på bildskärmar och tv-apparater.

 

 

 

 

TRANSPORTBURAR

Skall du ut och resa eller måste åka till veterinären med din katt?
Vi har transportburar som är godkända för bil, båt, tåg och flyg.

Finns både i hårdplast eller mjuka tygväskor

 

 

 

LAXOLJA FÖR HUND OCH KATT

Känns ditt djurs päls livlöst och matt? Dammsugar du golvet för att efter en kort stund därefter ha lika mycket päls på golvet igen? Då kan det vara så att ditt djur behöver ett extra tillskott av viktiga fettsyror. Genom att tillsätta omega-3 och omega-6 dagligen i maten kan du förebygga en mängd saker såsom matt och fällande päls, klåda, mjällbildning, såriga trampdynor etc.

Klicka på bilden för mer information

 

ELEMENTBÄDD

Varför inte skämma bort din älskling med en skön och varm bädd. Bädden hängs enkelt upp ett element och vips, har katten fått en skön liggplats som värmer när det är kallt ute