Vi på Karlshamn Zoologiska vet att hunden är människans bästa vän. Därför har vi en butik fylld med saker så att du kan skämma bort din älskling. Hos oss finner du allt ifrån kvalitetsfoder, tugg, leksaker, godis, koppel, halsband, sängar osv. Kom gärna in och ta en titt på vårt sortiment och prata med våran kunniga personal.

Här på sidan har vi plockat ut några godbitar ur vårat sortiment.

 


BRETT SORTIMENT

Karlshamns Zoologiska är en enda stor godisaffär för stans hundar. Här finns massa gott att välja på eller vad sägs om grisöron, trynen, komage, torkat levergodis, tuggben och mer därtill. Det kanske inte låter så gott i våra öron men för hunden är det kalas. Och visst förtjänar din hund något gott. Kom in och titta. Och du, ta med dig hunden in.

 

HUNDFODER

Vi har ett brett utbud av de bästa Fodermärkerna på marknaden idag.Vi säljer enbart premiumfoder i vår butik.Ge din hund det bästa, för det förtjänar den.Man vinner på att byta till ett högpremium foder. Många av våra foder har även bonuskort som ger den elfte säcken gratis. Kom in till oss så berättar vi mer.

 

VISST ÄR SOMMAREN HÄRLIG

Sommaren förknippar vi med sol, bad, solbrända ben och glass. Men lika säkert som glass på en solig sommardag är fästingarnas återkomst. Så fort värmen kommer vakna dessa små djur till liv och börjar kalasa på djur och människor. Dessa små varelser sprider allvarliga sjukdommar som TBE (Fästingburen hjärninflamation), Borelia mm.

Men för väl är finns effektiva medel som motverkar fästingar och reducerar antalet markant. Klicka på bilden för att läsa om de preparat vi tillhandahåll er.

 

 

REFLEX

När det blir mörkt är det extra viktigt att du och din hund syns i mörkret.

Det finns många alternativ att synas i vintermörkret.
Reflexvästar, blinkande halsband, reflexkoppel etc.

Oavsett vad du väljer, se till att du syns

 

Reflex på flaska

Nu har vi C Me i vårt sortiment. C Me är en spray som lätt kan appliceras på din hund eller katt. Sprayen är helt osynlig under dagtid, helt giftfri och missfärgar inte pälsen.

För mer info klicka här

 

 

HURTTA, KVALITÉTÄCKEN FRÅN FINLAND

När regnet står som spön i backen eller snön faller från himlen kan det vara skönt att slänga på sig varma kläder. Så varför låta din hund bli kall och blöt samt dra in mängder med vatten och snö in i bostaden? Slipp besväret med drypande pälsar och slask innanför trösklen genom att skaffa ett kvalitétstäcke ifrån Hurtta. Hurrta är ett ledande förtag från finland som vet vad som krävs för att skydda din hund mot tuffa väderförhållanden. Hos oss finner du både fodrade och ofodrade täcken i bästa kvalité, regnkläder och overaller.

Vi har även ett stort utbud av andra produkter av Hurtta såsom vaderade halsband för bästa komfort, selar av hög standart mm. För mer information om hurrta kan du besöka deras hemsida genom att klicka här

Så ta med dig din hund in och låt honom/henne få gå på våran "Cat-walk".

 

 

 

 

 

CEASARDUKEN

SUPERDUKEN DU INTE KAN VARA UTAN

Släng ut alla gamla handdukar. Från och med nu behöver du endast Ceasarduken när du har badat din hund. Denna duk absoberar 1000% av sin egen vikt. Torka hunden med den, vrid ur den och den suger upp lika mycket vatten till. Du som använder den för första gången kommer undra varför du inte köpt den tidigare. Duken är även perfekt för varma sommardagar. Bara dränk duken med vatten och låt hunden ligga på den för att bli avkyld. Vi ger "100%"-garanti på den, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

 

PET HAIR MAGNET

Hur många gånger har du inte svurit över päls som sitter fast i mattor eller i soffan och inte fått väck det med dammsugaren?

Gör som många andra, upptäck hårborttagaren PET HAIR MAGNET. Med sin speciella utformning och unika list fångar den upp hår som inte dammsugaren lyckas få bort.

 

MAGIC PET HAIR REMOVER

Magic Pet Hair remover är en mjuk svamp som enkelt avlägsnar hår och damm från kläder, textiler, möbler och hårda ytor. Kan med fördel även användas på bildskärmar och tv-apparater.

 

 

LAXOLJA FÖR HUND OCH KATT

Känns ditt djurs päls livlöst och matt? Dammsugar du golvet för att efter en kort stund därefter ha lika mycket päls på golvet igen? Då kan det vara så att ditt djur behöver ett extra tillskott av viktiga fettsyror. Genom att tillsätta omega-3 och omega-6 dagligen i maten kan du förebygga en mängd saker såsom matt och fällande päls, klåda, mjällbildning, såriga trampdynor etc.

Klicka på bilden för mer information

 

HAR DIN HUND ELLER KATT DÅLIG ANDEDRÄKT?

Dålig andedräkt beror många gånger på att din hund eller katt lider av tandsten. Dålig munhygien kan bidraga till uppkomst av tandsten som i sin tur bildar illaluktande andedräkt.

PlaqueOff är ett preparat som löser upp och förhindrar plack att få fäste på tanden. En daglig dos av PlaqueOff hjälper din hund att hålla tänderna friska. För mer information, klicka på bilden

 

KLIPPMASKINER & SAXAR

Skaffa dig en egen klippmaskin, en bra sax och trimma din hund och du sparar in en hel del pengar. Vi har klippmaskiner av Proffsmärkerna som Andis, Moser och Oster. Allt från hemmabruk till professionell trimning.

Kvalitetssaxar från Fisher, Mikki, Witte-Solingen mm

 

MENTAL TRÄNING FÖR DIN HUND

Ibland hjälper det inte bara med att ut och gå med din hund. Att arbeta med hjärnan är lika viktigt som att arbeta fysiskt för en hund.

Pyramidspel, Pussel, Aktivetsbollar mm är leksaker som stimulerar din hund och får den att börja jobba med hjärnan.

Perfekt för dig som inte hinner att aktivera din hund själv.

 

ÄR GRANNSÄMJAN I FARA?

Skäller din hund på allt som rör sig? Får dina grannar gråa hår över din hunds skall? Faktum är att många granngräl handlar om hundar som skäller. Då finns Anti-skäll halsband att införskaffa. En sensor som sitter vid hundens hals reagerar på vibrartioner och ger hunden en dusch av citrondoft varje gång hunden skäller. Detta är absolut ofarligt för hunden. Det som sker är att citronduschen bryter hundens invanda mönster. Detta halsband har hjäpt att lösa många grannsämjor. Tyvärr finns än så länge inga halsband till högljuda grannar.

 

URINE OFF
Om olyckan är framme

En helt unik produkt vad det gäller att avlägsna urinfläckar efter hundar och katter. Urine Off är en av väldigt få produkter som tar bort urinsyran helt från fläcken.

Detta gör att inte ens hunden och katten kan känna doften och därmed inte markera ytterligare en gång som annars är vanligt.

Serien är väl beprövad och har sålts i USA under en längre tid med mycket stor framgång.

URINE-FINDER

Om du känner doften av urin men inte vet vart det är någonstans finns UrineFinder.
UrineFinder är kraftfull lampa med UV-LED lampor som hjälper till att finna alla dolda urinfläckar som luktar. Släck bara rummet, tänd UrineFinder och lokalisera fläckarna. Spreja på UrineOFF och problemet är borta.

 

 

 

 

 

 

SÄKERHET I BILEN

Åker din hund med i bilen ofta? Skaffa då en hundbur som skyddar hunden vid en eventuell olycka. Vi har modeller för alla raser. För de bilar som inte rymmer en hundbur går det att skaffa speciella bilbälten för hunden.

Kom ihåg att en liten hund på ett par kg väger över Ett ton vid en kollision i hög hastighet.

 

NATURE DIET

Ett smakrikt foder för väldigt kräsna hundar. Blanda med torrfoder och hundarna kommer att äta med god aptit.

Tillverkad av minst 60% kött och med färskt tärnade grönsaker och råris. Innehåller varken konserveringsmedel, färgämnen eller smakämnen

Perfekt till den kräsna hunden

 

SERENE UM
Lugnande naturmedel för hund och katt

Perfekt för djur som lätt bli åksjuka eller skrämda av nyårssmällare. Ges tre till fyra dagar innan resedatum eller fest för bästa effekt.

 

GLUKOSAMIN
För ett aktivt liv som senior

Många äldre hundar och katter får ont i lederna när dom blir äldre. Ge din hund eller katt Glucosamin och chansen till ett aktivt liv som senior.

Glucosamin kan vara värdefullt när din hund/katt:

• Är ovillig att hoppa, leka eller gå upp för trappor

• Är långsam när ni är ute och promenerar

• Sätter eller reser sig långsamt och försiktigt

• Ger ett ovigt eller klumpigt intryck

• Börjar undvika eller ogilla att bli vidrörd

 

För mer information klicka här