Finns det något mera rofyllt än ett akvarium med färgglada fiskar som simmar runt i harmoni? Att skaffa sig ett akvarium är som att ta en bit av naturen och placera den i ditt vardagsrum.

 

37 ÅRS ERFARENHET

Akvaristik är ett enormt intresse för många människor och fler och fler hittar denna hobby. Anledningen till det ernorma intresset är att akvaristik passar alla, stora som små. I akvaristikens värld finns det fiskar och växter för allas tycke och smak

Vi på Karlshamns Zoologiska har över 35år av erfarenhet när det kommer till akvariefiskar och i butiken har vi ca 50 välfylda akvarium med de vanligaste fisksorterna samt lite flera ovanliga.
I mitten av fiskavdelningen står ett växtakvarium där vi har det mesta i växtväg. Så kom in idag och titta.

 

 

KÖP DINA FISKAR HOS OSS

Vi har över 50 akvarium där du kan finna alla möjliga sorters sötvattenfiskar.

Allt från klassiker såsom Neontetra, Black Molly, Slöjstärt till lite mer ovanliga arter tex Månfisk, Papegojciklid och Ormhuvad fisk

Så kom in och botanisera bland fiskarna du med. Du behöver inte äga ett akvarium för att uppskatta fiskarnas prakt men var medveten, du kanske går hem med ett alldeles eget akvarium...

 

 

 

VILKET AKVARIUM PASSAR DIG?

På marknaden finns idag många akvarium att välja på. Vi har ett brett sortiment att välja mellan. För nybörjare finns paket med allt som du behöver för att starta upp ditt akvarium redan idag.

För dom som vill ha en vacker möbel till hemmet erbjuder vi en rad olika möbelakvarium från både Juwel och MP.
För er som vill ha något mindre att ha fiskarna i har vi även mindre nybörjar akvarium.

 

 

VÄXTER

Vad vore ett akvarium utan växter. Rätt tomt och livlöst.

Kom in till oss och fyll på med växter och skapa en hemtrevlig och naturlig miljö för dina fiskar.

Vi har både levande växter och naturtrogna växter i plast.

 

 

 

 

TILLBEHÖR

Doppvärmare, syrepump, reningsverk, termometer, algskrapa, preparat. Det är mycket man behöver till ett akvarium och du hittar allt hos oss.

Hos oss finner du ledande produkter av högsta kvalité.

Eheim, Hydor, Stellar, Fluval är bara några av våra märken.

Och skulle du behöva en reservdel till dina tillbehör kan du finna det hos oss. Har vi det inte inne i lager kan vi ta hem det till er i den mån det går att få tag i.

 

 

 

SEAVIEW

En revolutionerande nyhet till ditt akvarium. Sea View är en speciell olja som ger ett helt nytt liv till din bakgrund. Sea view gör så att ljuset lättare kan passera genom bakgrunden och på så sätt ljussätts bakgrunden på ett helt annat sätt. Klicka på bilden för att komma in på Sea views officiella hemsida och ta del av videoklippen så ser du hur stor skillnaden blir. Kom sedan in och skaffa Sea view du med.

 

 

DEKORATIONER

Vill du ha något extra att förgylla ditt akvarium. Vi har många fina dekorationer att välja på. Döskallar, skeppsvrak, klippor, dykare, roliga figurer mm.

Du finner allt detta bland våra dekorationer.

 

 

BAKGRUNDER

Kom in och välj ut en riktig snygg bakgrund till ditt akvarium.

Välj mellan lummiga växter till stenbakgruder. Vi har bakgrunder som passar alla akvarium. Lätt att sätta dit, lätt att ta bort.

Vi har även 3D bakgrunder att sätta i akvariumen.

 

 

 

SÄTT FÄRG I AKVARIUMET

Ge lite extra liv i ditt akvarium med hjälp av Aquacolor eller Ariocolor från Hydor.

Aquacolor
Aquacolor har fyra LED-lampor och huvudet är roterbart. Sugkoppen under lampan gör att man kan placera den i stort sett på vilken plats man än vill ha den.
Finns att köpa i rött, blått och grönt ljus.

Ariocolor
Ariocolor är luftpump och lampa i ett. Luftbubblorna lyses upp av lampan och bildar ett vackert inslag i ditt akvarium. Ariocolor är en tystgående pump utan vibrationer.
Finns att köpa i rött, blått och grönt ljus.

 

 

 

EASYHEATER
Den okrossbara doppvärmaren

Easyheater är en nyhet inom akvaristk. Den smala doppvärmaren är tillverkad i skyddande hårdplast och inte av glas som de traditionella doppvärmarna.

Easyheater kan både ställas upp eller läggas ner på botten vilken gör den idealisk för sköldpaddor.

 

 

 

TIPS OCH RÅD FÖR NYBÖRJARE

Här har vi sammanställt en sida med råd och tips för nybörjare.

Här kan du läsa om hur du startar upp ett akvarium och tips och råd.

Klicka här för att komma till Tips och Råd